Psykologisk Tryghed og Egenomsorg

med fokus på Naturen i og omkring os

Workshop til din arbejdsplads

Formålet med workshoppen er at give dine medarbejderne viden og værktøjer til at skabe en kultur præget af åbenhed og tillid, samt at medarbejderne lærer at tage vare på deres egen mentale sundhed.

Inkludering af naturen og mindfulness i workshoppen kan også have en positiv effekt.

Dette kan eksempelvis ske ved at inddrage et naturområde i nærheden af arbejdspladsen til at facilitere nogle af øvelserne eller ved at inkludere elementer af natur i workshoppen, som kan hjælpe med at skabe en mere rolig og afslappet atmosfære.

Målet er at øge medarbejdernes viden om og forståelse for, hvad psykologisk tryghed er, hvorfor det er vigtigt, og hvordan man kan skabe det i praksis.

Den mere præcise opbygning af workshoppen kan aftales og tilpasses i et samarbejde mellem arbejdspladsen og psykologen.

En workshop om psykologisk tryghed og egenomsorg kan have stor betydning for en arbejdsplads, da det kan øge trivslen hos medarbejderne, give bedre mulighed for læring og innovativ tankegang samt skabe bedre resultater.

Studier peger også på, at antallet af sygedage mindskes i arbejdsmiljøer med psykologisk tryghed. Og ligeledes viser forskning, at naturen har en utrolig helende virkning på vores mentale og fysiske sundhed.

Kontakt mig gerne for mere information på mail eller telefon: 2343 2321

Din underviser

Psykolog Evita Karlsen står for undervisningen

Evita har flere års erfaring med at arbejde med psykisk vold og manipulerende relationer.

Evita er helt igennem autentisk med en høj integritet. Hun er typen, der gør det, hun siger, hun vil gøre. Og så taler hun i et sprog og bruger begreber, som er målrettet helt almindelige mennesker.

Når du møder Evita, vil du opleve hende som nærværende. Hun ser og møder folk lige der hvor de er.

Hun skaber et trygt rum for de mennesker hun arbejder med. Hendes menneskelige indsigt gør at hun kan støtte mennesker i deres arbejde med at komme videre fra svære situationer.

Evita har blandt fokus på, hvordan du lærer at rumme andres historie/fortælling, og samtidig sætte dine egne sunde grænser.

evita

Det særlige ved Evita er hendes evne til at inddrage den grundlæggende menneskelige natur i arbejdet.

  • Hun bruger blandt andet terapi med heste, da kontakten med heste gør, at du kan arbejde på et dybere plan – både psykologisk og kropsligt.
  • Hun inddrager elementer fra naturen med stærke øvelser, der fungerer som ankerpunkt, så du lettere finder ro i dig selv.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få besked om kommende kurser og inspiration til hvordan I kan styrke trivslen på jeres arbejdsplads

Hvis det viser sig ikke at være for dig, kan du altid framelde dig med et klik.