Guidet Forårsmeditation

25,00 kr.

Forårsmeditation

Foråret er en tid for ny begyndelse og fornyelse.

Denne guidede Forårsmeditation vil forbinde dig med forårets opkvikkende energi og lade dig opleve indre ro og tilstedeværelse gennem naturensskønhed.

Når hverdagens travlhed begynder at føles overvældende, giver denne meditation dig et pusterum, hvor du kan genfinde din indre balance og harmoni.

Tag meditationen med på gåturen eller lyt til den hjemme i trygge omgivelser. Gentag den gerne dagligt og opnå mere ro i hverdagen.

Køb denne guidede Forårsmeditation med ubegrænset adgang. Du modtager Forårsmeditationen direkte på mail, så du kan høre den igen og igen.

Foråret er en tid for ny begyndelse og fornyelse. Denne guidede Forårsmeditation vil forbinde dig med forårets opkvikkende energi og lade dig opleve indre ro og tilstedeværelse gennem naturensskønhed. Når hverdagens travlhed begynder at føles overvældende, giver denne meditation dig et pusterum, hvor du kan genfinde din indre balance og harmoni.

Gennem en blid vejledning inviteres du til at finde tilstedeværelse i nuet, at føle din krops naturligetyngde og kontakt med omgivelserne, og at bringe fuld opmærksomhed til dit åndedræt. Ved at visualisere en fredfyldt vandring gennem en livfuld skov, der vågner til forårslivet, vil dennemeditation føre dig ind i en tilstand af dybere afslapning og forbindelse med naturen omkring dig.

Brug denne Forårsmeditation til at skabe mere balance i denne skønne årstid. Tag meditationen med på gåturen eller lyt til den hjemme i trygge omgivelser. Gentag den gerne dagligt og opnå mere ro i hverdagen.

OBS! Når købet er gennemført, vil du modtage en mail med lydfilerne, som du kan gemme på din smartphone eller computer.

Vi har også andre gode meditationer og relevante øvelser - klik her for at se hele vores produktside.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guidet Forårsmeditation”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *