Guidet meditation – Kort meditation

0,00 kr.

Gratis kort meditation

Velkommen til denne korte meditation, hvor du kan komme i kontakt med Nu’et, skabe et øjeblik med fordybelse samt en ro med det, der er, der kan tages med til resten af dagen.

Med denne korte meditation får du et øjeblik for dig selv, hvor du kan lade op til dagens udfordringer. Du kan have den med dig, som et anker, hvis dagen presser på og du har brug for et roligt øjeblik.

Du kan frit bruge meditationen, hvis du har behov for at mærke tilstedeværelse, været i nuet og fri fra dagens travlhed.

Køb denne guidede meditation er gratis med ubegrænset adgang. Du modtager meditationen direkte på mail, så du kan høre den igen og igen.

Velkommen til denne korte meditation, hvor du kan komme i kontakt med Nu'et, skabe et øjeblik med fordybelse samt en ro med det, der er, der kan tages med til resten af dagen.

Med denne korte meditation får du et øjeblik for dig selv, hvor du kan lade op til dagens udfordringer. Du kan have den med dig, som et anker, hvis dagen presser på og du har brug for et roligt øjeblik. Du kan frit bruge meditationen, hvis du har behov for at mærke tilstedeværelse, været i nuet og fri fra dagens travlhed.

OBS! Når købet er gennemført, vil du modtage en mail med lydfilerne, som du kan gemme på din smartphone eller computer.

Vi har også andre gode meditationer og relevante øvelser - klik her for at se hele vores produktside.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guidet meditation – Kort meditation”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *